- Thank you received: 0
MIT campus
- Igen az újság és az ajándék az egyik szempont. A másik szempont ugye az, hogy kikb?l áll a fogadott családom. - El?veszem az egységem fotóit, kivel és hova megyek - Látod ?ket? Itt van a törvényszéki cicánk. ?rá mindig számolhatok. Ha nem is kap feladatot, sokszor akkor is ott van az eredmény az ajtóm el?tt, mert hozta a zsákmányát. Kicsit [i:3up93reo]rá emlékeztetsz. [/i:3up93reo]Sem a professzort, sem Lexit, sem Herbertet nem ismerem igazán. Honnan is ismerném. De jelenleg a hivatásom miatt is szövettségesek. Talán, ha jobban megismerem egyiküket másikukat, akár barátok is lesznek. De nem hiszem, hogy akár Severin, akár Lexi olyan gyorsan kötne barátságot, amilyen gyorsan az apró jelekkel elkezdtél megszelídíteni.
- Megmondom ?szintén veled kapcsolatban is csak találgatni tudok. Egy punkkal jársz, miért feltételezném, hogy az etikett a fontos számodra, az a legfontosabb neked aki ezzel ellentétesen viselkedik? Azt mondod sok mindenben váltogatom a "taktikát". Mert nem ismerlek. S ha úgy látom punk lennél inkább, akkor aszerint kezellek. Ha tradicionális komoly ember, akkor úgy. Ha Kawaii cica, akkor úgy. Valóban. Egy cicát olyannak kell elfogadni amilyen, és nem kell megváltoztatni. Ha valamit elront, rá lehet szólni, de akkor szép, ha alapvet?en szabad. És ahogy a cica is szeszélyes változik, persze, hogy én is sokféle módon próbálkozom. Ez talán csak nem b?n?
- Számomra te a cica vagy aki lerakott az újsággal valamit az ajtóm elé. Elkezdett megszelídíteni, és akit én is elkezdtem megszelídíteni.
(Idézem neki a Kis Herceg vonatkozó részét, és az ezzel járó felel?sséget)
- Sem a professzor, sem Lexi nem tartozik úgy hozzám, hogy felel?sséggel tartoznék értük. Aki viszont igen, azzal keményebb is lehetek, de kedvesebb is. Lehet, hogy a professzort nem érdekli mindaz ami a fiával, veled kapcsolatos, mit ástál el, mert nem kíváncsi rád, nem érdekli a sorsod, de nem vádolhatsz azzal, hogy olyan lennék mint ?.
- Nem mondom azt, hogy nincs pisztoly a fejed mögött. Nem fogok hazudni. Ott van. És nem csak a professzor miatt. De ?szintén mondom, sok apró jobb vagy rosszabb választás, ilyen a Keisinger ház választása is, elvezet oda, hogy bajban legyünk. Hogy ott legyen a pisztoly a fejünk mögött. Csak abban bízhatunk, hogy van aki megfogja a pisztolyt tartó kezet, hogy ne süljön el a pisztoly, és legyen esély abból kimászni. És [i:3up93reo]bízom benne[/i:3up93reo], hogy ki fogsz tudni mászni.
- Van aki szerint a pohár félig üres. És jujj, pisztolyt tartanak a fejedhez. Van aki szerint a pohár félig tele van. Van aki azt látja, megfogták a kezet, elvinnék a pisztolyt, s kezet nyújtanak, hogy ki tudj mászni. Van aki azt látja, amikor bármire is felhasználhatnálak, akkor is az els? a te érdeked is, ez is egyenl?ség jele. Van aki azt látja ki tudsz majd mászni a gödörb?l. Hogy eddig megannyi ember égette meg magát a Keisingerekkel. Ugyanennyien az ökoterroristtákkal, ha nem még többen. Legalább ennyien a gátlástalan szennylapokkal. De neked van még esélyed jól kijönni bel?le. Mert van aki azt mondja: Ne l?jenek le.
- Kérdezd meg macskát, vagy a benned él? kiscicát aki nem érezte a veszélyt sem Derezznél, sem Ottonál, sem Severin, sem az Inside View kapcsán és jószándékú, kedves teremtmény még ha id?nként fúj és karmol is... Vajon alaptalan-e az optimizmus? Vajon, ha eddig mindenki elárult, felhasznált, akkor el kell-e kergetni azt aki még meg akar téged védeni? És ha e két tanácsadó azt mondja, érdemes errefelé barátkoznod, akkor ne kergessük egymást, ne marakodjunk félreértések miatt. Nyissunk egy tiszta lapot, és lássuk hogy tudunk kimászni ebb?l a helyzetb?l, együtt.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Ha azt akarod, hogy felel?sséggel tartozz értem, akkor legyen úgy. Itt most ti diktáltok. De azért azt is tudod, hogy azt a pisztolyt nem fogod tudni elvenni, mert nem a tiéd. Most nem l?nek le, de ezt a most nemmel együtt kell érteni. Kimászni viszont nem fogok tudni. Ha egy Keisinger ki akar végezni... Nem véletlenül Mészáros a nevük Kelet-Európában.
Ottonál nem éreztem, mert Otto nem veszélyes, illetve eddig nem volt az. Most nem tudom milyen vagy merre fog menni. Egy zsoldos pedig szerintem, mint mondtam annyira veszélyes, mint a házatok akármelyik tagja. Illetve kicsit jobban, mert nincs ura. Ha lett volna akkor nem a TerraFirst!-tel vagy az oroszokkal paktál le. Az oroszokba azért gondolom az is bele tartozott, hogy nem volt túl sok kedve robbantani."
-"Én nem marakszom, nem is tehetem meg, de azt is tudom, hogy egy pár dolgot te sem tudsz megtenni, akármennyire meg akarsz védeni. Gondolom ez volt a szándékod akkor is amikor elástál a professzornál és rám uszítottad. Mindenesetre legyen ahogy akarod. Egy szavam sem lesz ellene."
Csapat riadó!
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Renton Bandái
- Banda alapadatok
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?